Törökbálinti Sportközpont
2023.11.12. (Vasárnap)
Radobasket Törökbálint – Kiss Lenke KA
106🔥-84
(33-24, 22-19, 27-16, 24-25)
Budai D. 35/3; Szeitl V. 34/21; Göbölös R. 23/15; Kurucz R. 11/9; Tóth Zs. 2; Csegény Cs. 1; Kovács L.; Laborczy M.; Tóth-Miklós E.; Holly H.; Kohán Zs.;
Vendég edző nyilatkozata
Rosta Balázs: Szeretnék gratulálni a Radobasket csapatának, akik egészen elképesztően kiváló dobó formát fogtak ki a mai napon. Hiába próbálkoztunk mindenféle védekezési formációval, variációval nem találtuk meg ma ennek az ellenszerét úgyhogy ehez szeretnénk gratulálni.
A csapatnak is gratulálok tudtunk 84 pontot dobni idegenben, ezzel nagyjából bárhol meccset tudtunk volna nyerni. Ma ez itt nem sikerült, de nem lehet bántani érte a lányokat.
Mégegyszer gratulálunk az ellenfelünknek!
Hazai edző nyilatkozata
Radovics József: Nem jó előjelekkel vártuk ezt a mérkőzést!
Több kulcsjátékosunk egész héten nem edzett betegség miatt. Ketten nem is tudták vállalni a játékot és családi okok miatt is akadt hiányzó!
Ilyen előjelek mellett csoda, hogy ilyen teljesítményre voltunk képesek. A legjobban a védekezésünkön látszott, hogy nem voltunk elég élesek.
Szerencsére a kritikus helyzetekben mindig akadt valaki, aki átlendítette a csapatot a holtponton.
Fontos mérkőzésen fontos győzelmet arattunk, gratulálok a KLKA csapatának is, mert az utolsó pillanatig küzdöttek becsülettel!
Mindkét csapat megérdemli a dícséretet!