KÖZLEMÉNY

Befejezettnek nyilvánítja az összes 2019/20-as bajnokságot az MKOSZ

A koronavírus terjedése miatt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége március 13-án felfüggesztette valamennyi versenysorozatát az utánpótlás korosztályokkal bezárólag. A továbbiakról március 17-én tartott értekezletet az elnökség, a veszélyhelyzetre való tekintettel internetes kapcsolat segítségével.

A szövetség előzetesen megkérdezte az első és második vonal klubjait arról, hogy miként állnak a bajnokság folytatásához.

A beérkezett vélemények alapján döntő többséget kapott az a javaslat, hogy a bajnokságokat az eddigi eredmények alapján fejezzék be. Ezt elfogadva az elnökség úgy döntött, hogy befejezettnek nyilvánítja a 2019/2020-as bajnokságokat minden korosztályban, mindkét nemben. Bajnokot nem hirdetnek, mint ahogyan kieső sem lesz idén. ….

A következő támogatási időszak sportfejlesztési programjainak bírálati előkészítése folyamatban van, a jelenlegi helyzetben felmerülő, TAO elszámolásokkal kapcsolatos kérdésekről az MKOSZ hamarosan tájékoztatja a sportszervezeteket!

 

Kedves Sportolók!

Tisztelt Szülők, Támogatók!

 

Természetesen a munka nem áll meg!

Amint az egészségügyi helyzet lehetővé teszi folytatjuk az edzéseket! Amennyiben lehetőség van rá, úgy a terveknek megfelelően fejezzük be a szezont!

Addig is kérünk mindenkit, hogy a saját érdekünkben végezze el azokat az edzéseket, amiket interneten eljuttatunk mindenkihez!

Amennyiben valakinek segítségre van szüksége vagy nem rendelkezik a megfelelő eszközzel, kérem jelezze!

Legyetek kedvesek komolyan venni a vírussal kapcsolatos intézkedéseket, utasításokat és tartsátok be szigorúan, hogy minél hamarabb találkozhassunk személyesen is!

Kitartást, egészséget és jó munkát kívánunk!

 

Radobasket vezetősége